Την πρώτη κούπα σε τουρνουά εκτός Αττικής προσέθεσε στην τροπαιοθήκη της Χαλκηδόνας η K-15 την οποια καθοδηγεί ο εμπειρος προπονητής Κουρής Γιώργος. 

Kατέλαβε την 1η θέση στο Loutraki Easter Soccer Cup 2016 που διεξήχθη στις εγκαταστασεις του Sportcamp! 

Οι ποδοσφαιριστές  κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλο τους και κέρδισαν στον τελικό με 1-0 τον Αστερα Βλαχιωτη! Στην πορεία για τον τελικό επικράτησαν με 2-1 του Α.Ο.Λουτρακίου, με 3-4 στα πεναλντι(0-0) τον Βύζα.

Ο εμπειρος τεχνικος ο οποιος εχει διατελεσει και προπονητης στην Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων μας δηλωσε:<<αξιζουν συγχαρητηρια στους αθλητες μας για την διάκριση αυτή γιατί απέδειξαν πως οι κόποι μας στο κτίσιμο αυτής της ομάδας τα τελευταία 3 χρόνια δεν πήγαν χαμένοι.

Παίξαμε με πολύ δυνατούς αντιπάλους και αν αναλογιστούμε ότι είμασταν η μόνη ομάδα που δεν είχαμε ουτε εναν αθλητή γεννηθέντα του 2000 τότε η διάκριση αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Δεν ειναι τυχαίο ότι έχει προηγηθεί η πρόκριση και συμμετοχή μας στην Α΄Κατηγορία στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Π. καθώς και το ότι σε τουρνουά που βρίσκεται σε εξέλιξη  είμαστε στη 1η Θέση. 

Το σημαντικότερο όμως  είναι ότι αυτή την περίοδο προπονούνται με την Αντρική Ομάδα (3) αθλητές της  που είναι και ο πιο ουσιαστικός στόχος που έχουμε θέσει στον σύλλογο δηλαδή το να ετοιμαστούν ποδοσφαιριστες απο τις Ακαδημίες και να επανδρωσουν αυτήν . Συνεχίζουμε το έργο μας με πρωταγωνιστές τα παιδιά που δουλεύουν σκληρά και ένα μεγάλο ευχαριστώ τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύονται.>>


 
Top