Καταπέλτης ήταν η απόφαση κατά του Αστέρα Νίκαιας για την πολυσυζητημένη απόφασή του να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα με τον Φαληρικό.

Συγκεκριμένα,η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.Π. ,όπως προστάζει ο ΚΑΠ ερασιτεχνικών ομάδων για τέτοιες περιπτώσεις,κατοχύρωσε τον αγώνα στη ομάδα του Φαληρικού με 3-0 και επέβαλλε ποινή αφαίρεσης 10 βαθμών από τον Αστέρα Νίκαιας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συν 100 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά:


"Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ καθώς επίσης την έγγραφη απολογία  του και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα αποδιδόμενα σ΄ αυτό παραπτώματα, ήτοι μετά το ημίχρονο  του αγώνα  ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ που έγινε στο γήπεδο ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 18/05 2016 -  διακοπή του αγώνα λόγω αποχώρησης του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για παράβαση  του άρθρου 8 της Προκήρυξης Αγώνων Πρωταθλημάτων Α΄ Β΄ Γ΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, των άρθρων 20, παρ. 16 &  21 ,παρ. 2, 3 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων.

β) Ο αγώνας Κατάταξης της 18/05/2016,  ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ που διακόπηκε στο ημίχρονο , κατακυρώνεται  υπέρ του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ με τέρματα  τρία (3)  έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και βαθμούς τρείς (3) υπέρ του σωματείου ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ, έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ( άρθρο 21 παρ. 2.3 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων)

γ) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ποινή αφαίρεσης  δέκα (10)βαθμών από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και χρηματική ποινή 100 ευρώ (άρθρο 20 παρ. 16 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων)."


 
Top