Πολποτίνη Δημήτριου(Προπονητής ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ)
Το ποδόσφαιρο Σάλας,στην χώρα μας,πριν από μερικά χρόνια παρέμενε άγνωστο,όμως εδώ και λίγο καιρό,αρχίζει και γίνεται αρκετά δημοφιλές και παίρνει την αναγνωρισιμότητα που του αξίζει.

Ο Πρωταθλητής Καλλιθέας,μπορεί να αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής του ποδοσφαίρου Σάλας,ωστόσο πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες πορείες στην ιστορία του.

Η πολύ καλή αυτή πορεία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή της ομάδας 

Δήλωση Πολποτίνη Δημήτριου(Προπονητής ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ):

Ο αποκλεισμός από τους τελικούς του πρωταθλήματος μας απογοήτευσε αλλά πιο πολύ μας πίκρανε ο τρόπος που ήρθε. Τερματίζοντας πρώτη στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος, με μόνο 2 ήττες σε 16 αγώνες. 

Στην Β΄ φάση έχοντας σημαντικές  απώλειες από νόμο που μπήκε σ' ισχύ στα μέσα του πρωταθλήματος (2 ξένους στη 14άδα του αγώνα)αλλά και τραυματισμούς, κάναμε 2 ήττες δυστυχώς στους ημιτελικούς και αυτό μας στέρησε το όνειρο που είχαμε να παίξουμε από του χρόνου στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής Σάλας(FUTSAL SUPER LEAGUE).

Οι εμπειρίες που απέκτησα απ' αυτό το μικρό χρονικό διάστημα πολύτιμες και εφόδια για το μέλλον μου καθώς ήταν η παρθενική μου εργασία σε ανδρικό ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Την χρονιά την χαρακτηρίζω πετυχημένη καθώς αξίζει να σημειωθεί πως πέρσι το ανδρικό τμήμα τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις μ' αρκετούς από τους παίκτες που δούλεψα φέτος και πως ποτέ άλλοτε δεν είχε κάνει τέτοια πορεία σε αντίθεση μ' όλα τα υπόλοιπα τμήματα που από την αρχή είδα πως γίνεται πολύ σωστή δουλειά η οποία ανταμείβεται με πολλά κύπελλα και διακρίσεις που έχουν από την ίδρυση του συλλόγου έως και τώρα.

Ο προσωπικός μου στόχος  ήταν να χτίσω ΟΜΑΔΑ και αν επιτευχθεί το αφήνω να το κρίνουν άλλοι. Στην αρχή του Β΄ γύρου ο στόχος που έθεσε στην ομάδα ήταν το πρωτάθλημα και η άνοδος στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής(futsal super league) κάτι που δεν καταφέραμε τελικά. Παρόλα αυτά όμως πεισμώσαμε και είπαμε πώς θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά αφού τώρα πια έχουν μπει οι σωστές βάσεις και στο ανδρικό ώστε να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και αυτό όπως κάνουν χρόνια τώρα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου.


Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και μέσα από τα βάθη της ψυχής μου τον πρόεδρο και την διοίκηση του συλλόγου για την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη που μου έδωσαν σ' όλες μου τις επιλογές και μ' άφησαν τελείως ελεύθερο να κάνω την δουλειά μου, τον κόσμο και τους χορηγούς που μας στήριξαν, τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου Καλλιθέας  που μας βοήθησε και ήταν κοντά μας όλη την περίοδο και τέλος και σημαντικότερο τους παίκτες μου ''Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ'' (για μένα), όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά για την προσπάθεια που καταβάλανε και τον σεβασμό που έδειξαν στο πρόσωπο μου!!!.

 
Top