Η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου θα ήθελε να ενημερώσει όλα τα μέλη της, τους γονείς, τους αθλητές της και όλους τους φίλους του σωματείου ότι, ουδεμία σχέση έχει με την συγκέντρωση – συζήτηση που έχει αναγγελθεί για τις 8 Απρ. 2016 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διάφορα αθλητικά site, από κάποια αυτοπροσδιοριζόμενη ‘’Συντονιστική Επιτροπή’’.

Τέτοιες κινήσεις προσβάλλουν την ιστορία του σωματείου, την φιλοσοφία των τελευταίων ετών για ένα ποδοσφαιρικά ενωμένο Μοσχάτο και την υπάρχουσα Διοίκηση, η οποία είναι ανοικτή σε κάθε διάλογο και πρόταση.

Επιπρόσθετα η συγκεκριμένη κίνηση προσβάλλει το ανώτατο συλλογικό όργανο του σωματείου, που είναι η Γενική Συνέλευση αυτού και η οποία σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι το τέλος του Ιουνίου 2016, όπως προβλέπεται και είναι το μοναδικό όργανο που τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ  ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ τον τρόπο λειτουργίας του σωματείου.

Τέλος η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου θα ήθελε επιτέλους να ενημερωθεί ονομαστικά, για το ποιοι είναι αυτοί που εμπλέκονται με το σωματείο με σκοπό το προσωπικό τους συμφέρον, την υστεροβουλία και έχουν δημιουργήσει διάλυση των Ακαδημιών μας, προκειμένου  να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες.

Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου
 
Top