Του Βασίλη Μπέση...

Έτοιμα είναι όλα για την πρώτη σέντρα στο Κύπελλο παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πειραιά που ξεκινάει αύριο  Δευτέρα 11/4 , με τους βετεράνους του Περάματος να ρίχνονται στη ''μάχη'' σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ελευσίνας ενώ οι παίκτες του Περάματος έχουν ορίσει το ραντεβού τους στις 17:45 στον Αρμό για να πάνε όλοι μαζί σε αυτό το σπουδαίο εκτός έδρας παιχνίδι.

Με αφορμή αυτή την αναμέτρηση αλλά και την έναρξη του Κυπέλλου Πειραιά των παλαίμαχων  ο πρόεδρος και το Δ.Σ του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Περάματος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εύχεται καλή αρχή σε όλα τα σωματεία που θα λάβουν μέρος σε αυτόν το θεσμό ο οποίος θα έχει την αίγλη που του χρειάζεται βάση των τεράστιων ονομάτων που συμμετάσχουν αλλά και των σπουδαίων ανθρώπων που την περιβάλουν.

Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι οι παλαίμαχοι του Περάματος ευελπιστούν να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και εύχονται καλό ξεκίνημα στο σωματείο του Αστέρα και καλή πορεία στο τουρνουά.
 
Top