του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερη κριτική έγινε σήμερα στο γήπεδο των Σιταποθηκών, με τον Περαμαικό να επικρατεί χωρίς κανένα πρόβλημα της Ειρήνης 2005 με 4-0.

Η ομάδα του Μανώλη Πόλλια παρατάχθηκε με πολλά νέα παιδιά απο τη β΄ ομάδα με τους Τζίντζηρα, Παναγόπουλο και Γαιτάνιο να κάνουν και επίσημα το ντεμπούτο τους με την φανέλα των πρασίνων.

Θετικός για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν ο Κωνσταντίνου, ο οποίος μετά το γκολ που πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική στο δικό του ντεμπόυτο, συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό πετυχαίνοντας το δεύτερο του συνεχόμενο γκολ στο Πρωτάθλημα.Τα υπόλοιπα τρια γκολ πετύχανε οι Ταμπουράκης, Παπαδόλουκας και Στεφανής.

Ο προπονητής Μανώλης Πόλλιας, εκθείασε τους ποδοσφαιριστές του αλλά και τη δουλεία που γίνεται επι των δικών του ημερών στο Περαμαικό.

''Είμασταν πολύ μέτριοι και υποτονικοί στο α' ημίχρονο.

Στην συνέχεια, τα παιδιά ανεβάσανε ρυθμούς και καταφέρανε να καθαρίσουνε το παιχνίδι στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου 45λεπτου.

Στόχος μας είναι τις δυο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν να πλασαριστούμε στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας, με τα παιδιά να το θέλουν πολύ δίνοντας τα όλα στις προπονήσεις, παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Παίρνουν τις ευκαιρίες τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή''. 
Top