του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα της Τριγλίας, για την άριστη φιλοξενία που αντιμετώπισαν στο Ηράκλειο, στο περασμένο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ για το Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

''Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΟΦΗ για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν, τόσο στην αποστολή της ομάδας μας, όσο και στα μέλη του ΔΣ του ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας που παρεβρέθηκαν και παρακολούθησαν τον Κυριακάτικο αγώνα απο τις κερκίδες του ''Θ.Βαρδινογιάννης''.

Απέδειξαν με τον πιο ηχηρό τρόπο, οτι οι πραγματικά μεγάλες ομάδες, όπου και να αγωνίζονται, διατηρούν την αίγλη τους και την μεγαλοσύνη τους.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΟΦΗ, οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δημιούργησαν μια καυτή αλλά και σε αθλητικά πλαίσια ατμόσφαιρα και στο τέλος με το χειροκτρότημα τους, απέναντι στην ομάδα μας, έδειξαν πως πρέπει να είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ευχόμαστε ειλικρινά σε όλη την οικογένεια του ΟΦΗ, να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και να γυρίσει γρήγορα εκεί που πραγματικά ανήκει''.

ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας 
Γραφείο τύπου
 
Top