του Πάνου Κομματέα
  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της,η ΑΕ Μοσχάτου ενημερώνει τους φιλάθλους της πως η εκλογή νέας διοίκησης θα γίνει στις 9/5 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου,όπου θα λάβει χώρα η ΓΣ του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Η Διοίκηση της Α.Ε Μοσχάτου έχει αποδείξει δύο χρόνια τώρα, ότι από την πρώτη στιγμή έχει αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης που ανέλαβε, όταν τα μέλη του συλλόγου της εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ΑΕΜ.

Όλο αυτό το διάστημα μείναμε μακριά από ακρότητες, από βαρύγδουπες δηλώσεις και προσβολές και έμπρακτα αποδείξαμε στην κοινωνία της πόλης ότι γνωρίζουμε άριστα την ετοιμολογία των λέξεων ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ και ‘’ΑΝΙΔΕΙΟΤΕΛΙΑ’’. Το γεγονός αυτό, είχε σαν εύλογο αποτέλεσμα, σήμερα που οι λέξεις αυτές ξεστομίζονται από χείλη που μέχρι πρότεινως κατακρεούργησαν την σημασία τους, να αισθανόμαστε απολύτως δικαιωμένοι, να κοιτάμε τον φίλαθλο κόσμο στα μάτια, χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε συγνώμης, είτε πραγματικής, είτε καθαρά επικοινωνιακής.

Επειδή κατά καιρούς έχουμε παραδεχτεί πως η ΑΕΜ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας μας και αντιλαμβανόμενοι πως το τελευταίο διάστημα, άθελά μας, έχουμε κουράσει ολόκληρη την πόλη με ένα γαϊτανάκι αντεγκλήσεων, που δεν αρμόζει στην φιλοσοφία μας, αποφασίσαμε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης με σκοπό την εκλογή νέας διοίκησης.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη της ΑΕΜ την Δευτέρα 9/5/2016 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου (Κων/πολεως & Σολωμού) να παραστούν στην Γενική Συνέλευση με κύριο θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για τα επόμενα δύο χρόνια, όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου μας.

Γραφείο Τύπου
Α.Ε Μοσχάτου"


 
Top