Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO για την Πειραιώς και Νήσων  θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Η Διαθήκη του Αριστοτέλη», του συγγραφέα και ερευνητή της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας Γιώργου Χαραλαμπίδη, την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 19.30μ.μ. Η ομιλία, θα γίνει στους Πολυχώρους Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ» (Συγγρού 100- απέναντι από το ΦΙΞ).


    «Μια ενδιαφέρουσα ομιλία για τη ζωή και το έργο του φιλοσόφου Αριστοτέλη, μαθητή του Πλάτωνα και δάσκαλο του Μέγα Αλέξανδρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι παρευρισκόμενοι, από τον συγγραφέα και ερευνητή της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας Γιώργο Χαραλαμπίδη», τόνισαν σε κοινή τους δήλωση ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) κ. Ιωάννης Μαρωνίτης και ο κ. Γιώργος Δεληολάνης, ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ».  

     2400 χρόνια μετά από την γέννηση του Αριστοτέλη μεταφερθείτε στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας και μέσω του διαφωτιστικού κειμένου του Διογένη Λαερτίου γνωρίστε άγνωστα στοιχεία που αφορούν την ζωή και το έργο του μεγάλου μας φιλόσοφου. Εκτός από τα σημαντικότερα στοιχεία του βίου και της διδασκαλίας του, θα αναφερθούμε σε πολλά και ενδιαφέροντα περιστατικά από την καθημερινή του ζωή, όπως τις άγνωστες θεραπευτικές του προσεγγίσεις και την ιδιόχειρη διαθήκη του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


 
Top