του Πάνου Κομματέα
Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕ Κηφισιάς στην οποία καλεί την ΕΠΟ,να διαφυλάξει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος,ενώ αφήνει αιχμές για ομάδες που έφεραν "αγγλικά" σκορ την προηγούμενη αγωνιστική,λέγοντας πως διαπραγματεύονται την αξιοπρέπεια τους.

Αναλυτικά:  

"Στη συγκεκριμένη κρίσιμη χρονική στιγμή για την εξέλιξη του πρωταθλήματος η ΕΠΟ έχει πλέον υποχρέωση να πάρει θέση μπροστά στα ανοικτά εδώ και καιρό ζητήματα του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.


Καλούμε λοιπόν την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μόνο που διοργανώνει, να ασχοληθεί άμεσα με την εξέλιξη του ώστε να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η εγκυρότητα του που μέχρι σήμερα έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα. 


Οι αγώνες πρέπει να παίζονται μόνο και πάντα στα γήπεδα με οποιοδήποτε κόστος, με την Ομοσπονδία να έχει την δυναμική να το εξασφαλίσει άμεσα. 


Έτσι, μετά και τα τελευταία «αγγλικά» αποτελέσματα στον όμιλό μας θέλουμε να εκφράσουμε την πεποίθηση ότι κάποιοι μπροστά στο φάσμα της αποτυχίας τους διαπραγματεύονται την μοναδική τους περιουσία που κάποτε ήταν η αξιοπρέπειά τους.


Έχουμε μάθει όσα χρόνια διοικούμε την ΚΗΦΙΣΙΑ Α.Ε. να αγωνιζόμαστε μόνο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο στηριζόμενοι στον ιδρώτα, τον κόπο και την αγωνιστικότητα τόσο των παικτών και των προπονητών μας όσο και στην υγιή προσπάθεια των παραγόντων μας. 


Από ότι αποδεικνύεται αυτό δεν είναι αρκετό γιατί κάποιοι βρίσκουν πάντα ένα διαφορετικό τρόπο να κινηθούν ώστε να μας υφαρπάξουν αυτό που με αγώνα κατακτάμε στα γήπεδα. 


Όμως παρ’ όλα αυτά θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι εμείς ούτε τώρα θα μπούμε σε αυτή τη λογική και ούτε θα γίνουμε ίδιοι με αυτούς που πριν από κάποιες εβδομάδες έβαζαν μπροστά το ήθος και την αξιοπρέπειά τους και τώρα την παζαρεύουν στο βωμό μιας εκτός έδρας νίκης. 


Εξ άλλου είναι γεγονός πλέον και αποδεκτό από όλο το φίλαθλο κοινό ότι οι συγκεκριμένοι κύριοι «προσπαθούν να μείνουνε στην κατηγορία, χωρίς να διαπραγματεύονται το ήθος και τις αξίες τους». 


Απλώς, έχουν πια χαμηλώσει τον πήχη του ήθους τους, της αξιοπρέπειας και των αξιών τους και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό γιατί απέχει το να λες κάτι με το να το τηρείς στην πράξη. Οψόμεθα εις Φιλίππους, λοιπόν «κύριοι».Εμείς από την πλευρά μας τοποθετούμαστε ανοιχτά για ακόμα μια φορά τονίζοντας ότι στηρίζουμε τις ιδέες μας, τις αξίες και τα ιδανικά μας που είναι αδιαπραγμάτευτα και σταθερά, άσχετα με την βαθμολογική θέση, την κρισιμότητα των αγώνων και των εκάστοτε αντιπάλων μας. Στο σημείο αυτό θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή ΚΥΡΙΟ Μάρκο Μαυρομμάτη για το διαχρονικό ήθος και την αξιοπρέπεια του καθώς και για την στάση του μετά τη λήξη της προχθεσινής παρωδίας και να εκφράσουμε την πίστη ότι εφόσον υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ίσως και να υπάρχει τελικά ελπίδα.


Το Δ.Σ. της Α.Ε. ΚΗΦΙΣΙΑΣ"


 
Top