Του Βασίλη Μπέση...

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής εκτιμούν ότι κακώς τους επιβλήθηκε η ποινή αφαίρεσης των 12 βαθμών και βασίζουν την αισιοδοξία τους για ακύρωσή της σε δυο σημεία.

Το ένα είναι το γεγονός ότι οι δικαστές της ΕΠΟ δικάζουν με βάση όχι τον αθλητικό νόμο της Football League, αλλά με διαφορετικό πειθαρχικό δίκαιο βάσει του οποίου δεν προβλέπεται αφαίρεση βαθμών από ομάδες που αγωνίζονται χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής την στιγμή που υπάρχει δεδικασμένο.
Το δεύτερο είναι ότι κακώς της επιβλήθηκε 2η ποινή για την ίδια υπόθεση, καθώς πριν λίγες μέρες της επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο για την μη αναπλήρωση της εγγυητικής.

Η Παναχαϊκή τρέχει για την Αγυιά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, υπέβαλε αίτημα να βρεθεί σε αυτό την Πέμπτη  η επιτροπή έλεγχου. Και την Τρίτη τα συνεργεία ηλεκτρολόγων και υδραυλικών δούλευαν πυρετωδώς μέχρι το απόγευμα με στόχο να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, κυρίς στο κομμάτι της πυρασφάλειας.


Αν όντως είναι όλα έτοιμα και η επιτροπή ελέγξει το γήπεδο, τότε δεν αποκλείεται την Παρασκευή να στείλει το πόρισμά της και η Παναχαϊκή να μπορεί να αγωνιστεί στην Αγυιά. Ωστόσο στην περίπτωση που δεν προλάβει το πιθανότερο είναι να παίξει στην Κ. Αχαΐα και όχι στο Παμπελοποννησιακό, λόγω των οφειλών που υπάρχουν στον Δήμο.
πηγή:mikriliga.com
 
Top