Με μοναδικό απόντα τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος, θα υποδεχθεί ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ. Σε κυκλοφορία τέθηκαν και τα εισιτήρια. 

Χωρίς τον κεντρικό του αμυντικό, Σπύρο Ρισβάνη, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. 

Η αποστολή 

Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης. 

Παράλληλα, η ΠΑΕ Πανιώνιος έβγαλε ενημέρωση για τα εισιτήρια με τον «δικέφαλο» του βορρά. 

«Στο μεταξύ, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση και όλα δείχνουν ότι την Κυριακή ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα δώσει βροντερό παρόν στο στάδιο της Νέας Σμύρνης. Για το σκοπό αυτό, το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00. 

Την Κυριακή θα είναι ανοικτό από τις 10:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 12:00 έως και το ημίχρονο της αναμέτρησης. 

Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, δεν είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους».

πηγή sport fm
 
Top