Ο Ζυγός στις Μάλλες(Αστέρας Μάλλες)

Μια ιστορία που θα φαινόταν σαν κινηματογραφική ταινία.

Σε ένα χωριό της Κρήτης,πάνω από την Ιεράπετρα,ψηλά στο βουνό,υπάρχει ένα χωριό που λέγεται Μάλλες και κάποτε υπήρχε εκεί μια ποδοσφαιρική ομάδα που λεγόταν Αστέρας Μάλλες.

Δέκα μικρά παιδιά από το δημοτικό σχολείο του χωριού,τρύπωσαν στο γήπεδο,που ήταν κλειστό και παροπλισμένο,μπήκαν στα αποδυτήρια και βρήκαν παλιές εμφανίσεις.

Οι μικροί μπόμπιρες παίρνοντας τις εμφανίσεις,τις πήγαν στο δάσκαλο για να του πούνε να τις χρησιμοποιήσουνε για να παίξουνε μπάλα.

Ο δάσκαλος,φίλος με τον επιχειρηματία Ζάχο,με τα γνωστά ζαχαροπλαστεία " Ο Ζυγός",επικοινώνησε μαζί του και του είπε αυτήν την ιστορία.

Συγκινημένος ο Ζάχος,έκανε χορηγία,μια καινούρια εμφάνιση στα παιδάκια και στον προπονητή,με σήμα και χορηγό τον Ζυγό και τόνισε πως ότι χρειαστούνε θα είναι στο πλευρό τους.

Ο δάσκαλος ανακοίνωσε στα παιδιά, ότι πλέον η ομάδα θα ονομάζεται Αστέρας Μάλλες και ότι ο Ζυγός τους στέλνει καινούριες εμφανίσεις.

Τα παιδιά ο Μανώλης,ο Μάνος,ο Ιωάννης,ο Γιώργος,ο Στέλιος,ο Σήφης και ο Γιώργος,ξετρελαμένα είπαν στον δάσκαλο τους,ότι το νούμερο 10 δε θα το έχει κανένας,θα το χαρίσουν στον κύριο Ζάχο που τους έκανε την προσφορά αυτή και κάθε φορά που θα έχουν αγώνα θα κρέμεται στον πάγκο για να νιώθουν ότι είναι δίπλα τους.

Να διευκρινίσουμε ότι ο Ζάχος δεν έδωσε μόνο εμφανίσες αλλά το σύνολο του ποδοσφαιρικού υλικού(μπάλες,παπούτσια,κώνους κτλ) που χρειάζεται μια ομάδα.

Όλο το χωριό και όλα τα παιδιά τον ευχαριστούν και τον περιμένουν κοντά τους.
 
Top