του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Σε περιπέτειες μπήκε ο Ολυμπιακός Περάματος, για την έναρξη των πλέι οφ ανόδου στην Β' Πειραιά, καθώς στο ντέρμπι των Ολυμπιακών ηττήθηκε 1-0 απο τον αντίστοιχο του Κερατσινίου, στο γήπεδο της Προοδευτικής.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Τριανταφύλλου, έμεινε πίσω στην διεκδίκηση στην προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην παραπάνω κατηγορία, και τίποτα δεν είναι στο δικό της χέρι πια, αφού η Ανω Νεάπολη επικράτησε την ίδια στιγμή, χωρίς κανένα πρόβλημα του Πρ.Ηλία με 3-0.

Την επόμενη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την ομάδα της Νεάπολης, η οποία μετά απο αυτή την νίκη προβάρει στην πρώτη θέση με 5 βαθμούς.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Περάματος είχε την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και το ενδεικτικό είναι οι 18 τελικές που είχε ενάντια 2 των τυπικά φιλοξενούμενων.

Μη μπορώντας να το πιστέψει, ο τεχνικός Γιώργος Τριανταφύλλου μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και οτι απο δω και πέρα είναι με την πλάτη στον τοίχο:


''Σε ενα παιχνίδι ποδοσφαίρου, όλα μπορούν να συμβούν.

Έτσι και σήμερα, βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας.

Όταν καταφέρνεις να χάσεις απο μια ομάδα που κάνει δυο τελικές προσπάθειες έναντι δεκαοχτώ δικών σου και χάνεις με 0-1 τότε τα λόγια είναι περιττά.

Εφόσον λοιπόν καταφέραμε να χάσουμε το παιχνίδι αυτό, πρέπει να κάνουμε δυο νίκες και πλέον να περιμένουμε να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα, γιατί όπως διαμορφώθηκε η βαθμολογία, δεν είναι στο χέρι μας πια η άνοδος.

Θέλουμε ηρεμία για το επόμενο παιχνίδι, με νίκη ξαναμπαίνουμε στο παιχνίδι, θα δούμε αν έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να το πετύχουμε''.
 
Top