του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι προπονήσεις των μικτών για την προετοιμασία της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν 2016-2017 και την ανάδειξη νέων ταλέντων που θα στελεχώσουν τα δύο τμήματα, Νέων(2001-2002) και Παίδων(2003-2004). 

Οι δύο ενωσιακοί προπονητές κ.Τέλης Μελάς και κ.Θεολόγος Ρενιέρης θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι το τέλος Μαίου. 

Μέχρι σήμερα έχουν περάσει από τις Μικτές περίπου 250 παιδιά απ΄όλες τις Πειραικές ομάδες όλων των κατηγοριών που έχουν στείλει οι εκπρόσωποί τους. 

Θα γίνουν κάποια φιλικά παιχνίδια στη συνέχεια για να δουν οι προπονητές καλύτερα τις δυνατότητες των παιδιών στην πράξη. 

Τα τελευταία χρόνια που έχουνε αναλάβει τις ακαδημίες των Μικτών παρότι δεν έχουνε πάρει πρωτιές στα τελευταία τρία πρωταθλήματα η χαρά είναι μεγάλη όταν ακούς και βλέπεις παιδιά μέσα από τις Μικτές να ξεπερνούν τον εαυτό τους αγωνιστικά και να ανεβαίνουν σκαλοπάτια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα. 

Αξίζει να αναφερθεί οτι έξι παιδιά έχουν καλεσθεί στην Περιφερειακή ομάδα της Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ - ΕΠΣΑ - ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ) , από τον προπονητή κ. Δημήτρη Μακροδημήτρη . 

Τα παιδιά που εκπροσωπούν και στελεχώνουν την Περιφέρεια είναι οι Ντούνιας, Νούχο, Ροδίτης, Δαρδανός, Λιάσκος και Χονδρουδάκης.

Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετώπισαν την μικτή Βοιωτίας (1-0) και (2-2) και πέρασαν στον επόμενο γύρο όπου θα παίξουν με την Περιφέρεια της Δωδεκανήσου την Τρίτη 19-4-2016 στη Νέα Πέραμο σε νοκ άουτ παιχνίδι. 

Το επόμενο ευχάριστο νέο είναι ότι οκτώ παιδιά που πέρασαν και φόρεσαν αγωνιστικά τη φανέλα των Μικτών πήραν μεταγραφή σε επαγγελματικές ομάδες. 

Τι πιο ωραίο συναίσθημα να βλέπεις μέσα από το "στολίδι" της Ένωσης μας να προχωρούν παιδιά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα που λέγεται "γηπεδικό" και πρέπει να βρεθεί μία λύση άμεσα διότι οι ώρες είναι λίγες και δεν μπορούν να δουλέψουν σωστά τα δύο τμήματα. 

Έχουνε συζητηθεί με θεσμικούς παράγοντες από τους Δήμους του Κορυδαλλού και του Κερατσινίου και είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να μαθευτεί που θα προπονούνται την επόμενη χρονιά οι Μικτές.  

Επίσης ο κ.Μπήτρος ευχαριστεί τους συνεργάτες του κ.Χρήστο Μπουλούση τον κ.Γιάννη Κανελλόπουλο, την κα Ιωάννα Μωρέ, τους δύο προπονητές Τέλη Μελά και Θεολόγο Ρενιέρη με τα επιτελεία τους, τον κ.Θανάση Ρούσαλλη, τη Σοφία και τον Μάνο για την γραμματειακή υποστήριξη και φυσικά τον κ. Αντώνη Λεμονή που κάθε Δευτέρα στέλνει για δύο ώρες αφιλοκερδώς Γιατρό για να ξεκινήσει η προπόνηση.


Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάποιους ανώνυμους φίλους που βοήθησαν να ξεπεραστούν κάποια μικρό προβληματάκια και πήρανε μπουφάν σε όλα τα παιδιά αλλά και σετ προπόνησης. 

 
Top