Του Βασίλη Μπέση...

Με αφορμή τις εορτές του Πάσχα αλλά και την οργάνωση φιλικών αγώνων με φιλανθρωπικό χαραχτήρα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Περάματος δημοσίευσαν το πρόγραμμα των αγώνων τους μετά από μια συνεδρίαση που έκανε το Δ.Σ του συλλόγου με τον πρόεδρο τους Στέφανο Φούσκα την Τρίτη 12/4.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 26/4 ενώ ο τελευταίος την 1/6 σε ένα πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμα γεμάτο σημαντικούς αγώνες.

Η αρχή επιφυλάσσει ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι φιλανθρωπικού σκοπού που γίνετε κάθε χρόνο τα τελευταία έτη την μεγάλη τρίτη με τους παλαίμαχους του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα το ματς θα γίνει στις 26/4 στις 18:00 στο γήπεδο του Περάματος σε μια φοβερή ατμόσφαιρα που ετοιμάζουν με απονομή τιμητικών πλακετών καθώς ο σύνδεσμος των παλαίμαχων του Περάματος κλείνει 35 χρόνια ζωής με πολλές κοινωνικές προσφορές.

Μετά το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού θα ακολουθήσει μπουφές με νηστίσιμα για όλους τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους των δύο σωματείων.

Στις 9/5 θα γίνει η επανέναρξη του Κυπέλλου βετεράνων Πειραιά με την δεύτερη αγωνιστική του θεσμού στην οποία οι παλαίμαχοι του Περάματος υποδέχονται τους ομόσταυλους  του Ηρακλή Νικαίας στο γήπεδο του Περάματος στις 18:30.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική για το Κύπελλο Πειραιά είναι προγραμματισμένη για τις 16/5 με αντίπαλους τους βετεράνους του Κερατσινίου στο γήπεδο του Περάματος με ώρα έναρξης 18:30.


Στη συνέχεια και αφού τελειώσουν με τους επίσημους αγώνες τους οι Περαματιώτες έχουν οργανώσει ένα ξεχωριστό ματς για φιλανθρωπικό σκοπό με τη λέσχη Ελλήνων φίλων της Τσέλσι στις 23/5 και ώρα 18:30 στο γήπεδο του Περάματος , σε ένα όμορφο περιβάλλον που θα ακολουθήσουν βραβεύσεις εκατέρωθεν και τα χρήματα η τα είδη πρώτης ανάγκης που θα μαζευτούν θα δοθούν για φιλανθρωπίες.

Με αφορμή αυτό το φιλικό το Δ.Σ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Περάματος θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της λέσχης φίλων Τσέλσι για αυτή την πρωτοβουλία και εύχονται τα καλύτερα στην συνολική προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που βοηθούν τους συνανθρώπους μας σε αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Ο τελευταίος χρονικά φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 1/6 με τους παλαίμαχους παίκτες της ένωσης Πειραιά στις 18:30 στο γήπεδο του Περάματος και είναι ίσως ο πιο σημαντικός καθώς συνδιοργανώνεται με τον πανελλήνιο σύλλογο πρόληψης τροχαίων ''Αγάπη για τη Ζωή'' και θα γίνει προσφορά ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε έναν Περαματιώτη συμπολίτη τους.

Ωστόσο και μετά από αυτά τα παιχνίδια και προς το τέλος του Ιουνίου οι παλαίμαχοι του Περάματος θα κλείσουν και άλλα φιλικά με διάφορες ομάδες ενώ αναβλήθηκε επίσης ένα φιλανθρωπικό τουρνουά στο οποίο δεν μπορούν να συμμετέχουν εξαιτίας υποχρεώσεων των παικτών τους που θα διεξαχθεί στην Καστοριά μεταξύ σωματείων παλαιμάχων Μακεδονίας στις 27-28-29 Μαΐου.

Οι βετεράνοι του Περάματος όμως ευχαριστούν τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη για αυτή την τιμητική πρόσκληση και εύχονται τα καλύτερα στους παλαίμαχους της Μακεδονίας.
 
Top