του Πάνου Κομματέα
  

Σημαντικό βήμα παραμονής για την Ένωση Ρέντη,που επιβλήθηκε με 0-4 του Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδα και έτσι εξήλθε από τα play-out,δυο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Κολοφώτης Ι. και Μυλωνάς σκόραραν μέσα σε ένα τετράλεπτο(29'-32') δείχνοντας την αποφασιστικότητα των φιλοξενούμενων για την νίκη.

Στην επανάληψη ο Κολοφώτης Ι. έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3,στο 65, για να κλείσει το σκορ ο Σκεντερας πέντε λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Μπογράκος,Καρασάββας,Μπένα,Μεγαλοοικονόμου,Βιδάλης,Καμμένος,Torra(80' Μανέτας),Μαντούβαλος,Ανδρεαδάκης,Μιχαλας,Κασδοβασίλης(46' Pelanaj, 68' Mαρινάκης)

ΕΝΩΣΗ Α.Α. ΡΕΝΤΗ: Πάπαρης,Κολοφώτης Η. ,Κεσανίδης,Ορφανός,Κωνσταντάτος,Καλικάντης,Βασιλόπουλος,Κουτούζος,Κολοφώτης Ι. (70' Σκεντερας) ,LLenga(80' Γεωργιάδης),Μυλωνάς

Η ΑΕ Μαύρος Αετός/Ολυμπιάδα φιγουράρει στην 6η θέση με 44 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Ερμή Κορυδαλλού.

Η Ένωση Ρέντη βγήκε από την ζώνη των play-out,φτάνοντας τους 37 βαθμούς(9η θέση) και στο,πιθανότατα,τελευταίο ματς της χρονιάς(την 30η αγωνιστική θα πάρει 3 βαθμούς στα χαρτιά,λόγω της αποχώρησης του Αία Σαλαμίνας από το πρωτάθλημα),θα φιλοξενήσει τον ΑΟΚ Φαλήρου. 
Top