Αθήνα
Μία πολύ σημαντική απόφαση της FIFA κοινοποιήθηκε την Πέμπτη στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, απέρριψε τις προσφυγές που είχαν κάνει ένας ατζέντης και δύο ποδοσφαιριστές διεκδικώντας χρήματα από την Ένωση. 

Οι οφειλές αφορούσαν στο παλαιό ιδιοκτησιακό καθεστώς και τα ονόματα δεν κοινοποιήθηκαν, όμως η απόφαση αυτή έχει τεράστια σημασία για την ΑΕΚ, καθώς κόβει οριστικά τους δεσμούς με το παρελθόν.

Η ΑΕΚ είναι μία νέα εταιρία με «σφραγίδα» πλέον της FIFA, συνεπώς ξεμπερδεύει οριστικά με οποιαδήποτε προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν σχετικά με οφειλές που υπήρχαν έως το 2013. 

Δημιουργείται, παράλληλα, δεδικασμένο το οποίο λύνει τα χέρια της ΠΑΕ ακόμα και στο θέμα της αδειοδότησης, με τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκύψουν.

Η σημερινή απόφαση κόβει κάθε σύνδεσμο της ΑΕΚ με το διοικητικό παρελθόν της όσον αφορά τα χρέη και τις προσφυγές που εκκρεμούσαν στη FIFA και παράλληλα αναγνωρίζει οτι πρόκειται για εταιρία η οποία εκκαθαρίστηκε και ξεκινά απο την αρχή.
 
Top