του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Την πρώτη του ήττα με τον Μανώλη Πόλλια στον πάγκο γνώρισε ο Περαμαικός.

Οι πράσινοι ηττηθήκανε με 1-0 στο γήπεδο τους απο την ΑΕ Αίγινας, με τον Μπακομήτρο να δίνει την νίκη στους νησιώτες στο 35ο λεπτό.

Ο τεχνικός Μ.Πόλλιας, τόνισε τις πολλές αλλαγές που κατέβασε σήμερα με την ενδεκάδα, και οτι πρέπει να παίρνουν ευκαιρίες οι νεαροί ποδοσφαιριστές, στηρίζοντας τα.

''Άδικο το σκορ φάγαμε ένα γκολ από μια αδράνεια, μετά συνεχίσαμε χάσαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε.

Είμασταν άτυχοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και με δύο αλλαγές στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου είχαμε την πρωτοβουλία κάναμε πολλές φάσεις αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε.Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, όμως εμείς συνεχίζουμε.

Μπράβο στα παιδιά που παρόλο μείναμε πίσω στο σκορ παλέψαν έως και το 94 που σφυρίξε ο διαιτητής ενώ θέλω να επισημάνω οτι στην αρχική εντεκάδα αγωνίστηκαν τέσσερις μικροί απο τη δεύτερη ομάδα.

Στην συνέχεια σίγουρα θα αγωνιστούν και άλλα νέα παιδιά από το εφηβική μας ομάδα.

Μπράβο στο παιδιά που έπαιξαν σήμερα και βέβαια και σε αυτά που δεν έπαιξαν και ένα ευχαριστώ στην διοίκηση που στηρίζει αυτή την προσπάθεια''.

Περαμαικός : Μειμαρόγλου, Σταγάκης, Κανταράς (85' Παπαδόλουκας), Φάνης, Καραγιάννης, Κατσιγιάννης, Στεφανής, Κωνσταντίνου (66' Σακελλάριος), Ταμπουράκης, Μαυράκης, Αγουρσαλίδης (57' Αγγελετάκης)

ΑΕ Αίγινα : Μπακόμητρος Κ., Σαχίνι, Τζιώτης (84' Χρυσοχόος), Αγγελάκης, Παπαδόπουλος, Γκιόκα (87' Πάλλης), Πασχάλης, Τσάνης, Ρούσσος (65' Σκλάβαινας), Μπακόμητρος Ν., Γιαννούλης

 
Top