του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Eχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου μεταξύ του Εθνικού και του Φωστήρα, μετά το μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη Κυριακή στο Μοσχάτο.

Οι Πειραιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση, κατά του προπονητή του ''Φονέα'', Κώστα Ψυρόπουλου για την επίθεση που είχε κάνει κατά του τεχνικού, Θύμιου Γεωργούλη μετά την αποβολή του απο τον πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

''Eίπαμε να μην το τραβήξουμε το σήριαλ, αλλά προφανώς ο κύριος Ψυρόπουλος κάνει αυτοκριτική και εννοεί ότι ντρέπεται για την αντιαθλητική συμπεριφορά του, για την οποία θα ασχοληθεί ο Αθλητικός Δικαστής, μιας και τον απέβαλλε ο διαιτητής στο ημίχρονο.


Και όταν λέμε για αντιαθλητική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, εννοούμε ότι ενώ έχει αποβληθεί, πηγαίνει πίσω απο τον επόπτη και τον πάγκο του Εθνικού και σαν κοινός Χουλιγκαν πετάει μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο, όπως φαίνονται απο τις φωτό/ντοκουμέντο που αν δεν ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ Συγνώμη απο τον προπονητή του Εθνικού και απο τον επόπτη που του πέταξε το μπουκάλι και απο τον υπόδειγμα ήθους-ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Μάναλη, για τις πράξεις του, θα κατατεθούν αρμοδίως και επισήμως στον Αθλητικό εισαγγελέα.

Και επαναλαμβάνουμε. 

Προφανώς, ο κος Ψυρόπουλος με τις ακατανόητες, αλλά προκλητικές δηλώσεις του κάνει αυτοκριτική''.
 
Top