Βίκυ Νικολάκου                            
Η Επιτροπή  Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών αφού έλαβε  υπόψη της το Φ.Α. του αγώνα του Εφηβικού Πρωταθλήματος της 12.3.2016, ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ τις  διευκρινίσεις του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Αναστασίου καθώς και την  αυτοπρόσωπη απολογία των σωματείων ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ , ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ & του προπονητή της ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ κ.  Ι. ΧΟΥΖΙΟΥΜΗ,  αναφορικά με την διακοπή του εν λόγω αγώνα και τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν κατά την διάρκεια του και μετά, ομόφωνα αποφάσισε τα εξής:

1.Κρίνει υπαίτιο το σωματείο  των ΝΕΩΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ για την διακοπή του αγώνα, ως εκ τούτου ο αγώνας της  12.3.2016 ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ – ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ κατακυρώνεται με τέρματα 3-0 υπέρ του σωματείου της ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ (άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων),ενώ από το σωματείο  ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ αφαιρούνται -5 βαθμοί (άρθρο 21 παρ.2 του ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων & της προκήρυξης Εφηβικού Πρωταθλήματος)

2.Στο σωματείο ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ επιβάλλεται  χρηματική ποινή 50 ευρώ για την συμμετοχή στα επεισόδια( άρθρο 15 παρ. 8α, του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)

3.Κρίνει υπαίτιο το σωματείο ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ ως υπαίτιο της πρόκλησης των εκτεταμένων επεισοδίων& συνυπεύθυνο για τις αντιαθλητικές ενέργειες του προπονητή της,  του επιβάλει ποινή αφαίρεσης -3 βαθμών, αποκλεισμό από την συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος & χρηματική ποινή 50 ευρώ( άρθρο 15 παρ. 8α, γ, στ. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)

4.Κρίνει υπαίτιο τον προπονητή του σωματείου ΝΙΚΗΣ ΡΕΝΤΗ κ. ΧΟΥΖΙΟΥΜΗ ως υπαίτιο της πρόκλησης αντιαθλητικών ενεργειών & επεισοδίων και του επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή 50 ευρώ (άρθρο 11 παρ 2. του Πειθαρχικού Κώδικα ΕΠΟ)
 
Top