Την (προφορική προσώρας) έγκρισή της για συμμετοχή του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική, έδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κάτι που αναμένεται να οδηγήσει τον Γ. Βρέντζο στο να επισημοποιήσει θεσμικά την πρόθεσή του να ηγηθεί του συλλόγου.

Η θετική απάντηση της Ομοσπονδίας για δικαίωμα συμμετοχής του Εργοτέλη στη Γ’ Εθνική δεν μπορεί παρά να λογίζεται ως θετική εξέλιξη, μολονότι είναι ακόμα σε εκκρεμότητα τα άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το σύλλογο, όπως είναι τα χρέη που υπάρχουν, αλλά και τα όσα ακολουθήσουν αναφορικά με την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Με τις εξελίξεις πάνω σε αυτό να παραμένουν όπως τις έχουμε αναφέρει και να μετατοπίζονται σε τρίτη ΓΣ καθώς εκτός συνταρακτικού απροόπτου θα αναβληθεί και αυτή της 23ης Μαρτίου, η είδηση του δικαιώματος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική αναμένεται να δρομολογήσει κάποιες σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον του Εργοτέλη.

Σημαντικότερη από όλες θα είναι η κατάθεση της πρότασης του Γιώργου Βρέντζου στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, στην οποία θα αναφέρεται στις κινήσεις του για το αύριο του συλλόγου, με πρώτη από αυτές τη διεξαγωγή εκλογών πριν το Πάσχα.


Πηγή: sporfm.gr
 
Top