Την πρόσληψη του Χάρι Ρέντναπ στον πάγκο της εθνικής Ιορδανίας για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 ανακοίνωσε μέλος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας! 

Νέοι ορίζοντες για τον Χάρι Ρέντναπ! 

Ο 69χρονος προπονητής ανέλαβε τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ιορδανίας με στόχο την πρόκριση στα τελικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ενώ στο πλευρό του θα είναι ο επί σειρά ετών συνεργάτης του, Κέβιν Μποντ! 

Η Ιορδανία έχει να αντιμετωπίσει Μπαγκλαντές και Αυστραλία για τον πρώτο γύρο των προκριματικών της ασιατικής ζώνης και φυσικά χρειάζεται μόνο νίκες για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

«Ελπίζουμε να κάνει τα μαγικά του», ήταν η πρώτη δήλωση του μέλους της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Ιορδανίας, Αλ-Κάντι, ο οποίος πρόσθεσε: «Τον θέλαμε, καθώς η δυναμική του παιχνιδιού της Αυστραλίας θυμίζει το βρετανικό. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θέλαμε ένα τοπ όνομα για τον πάγκο και έναν έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα έκανε τη διαφορά».

πηγή sport fm
 
Top