Του Βασίλη Μπέση...

Ακόμα μια σημαντική νίκη πέτυχε ο Καραβάς για το πρωτάθλημα της Α' Πειραιά , αυτή τη φορά θύμα του έπεσε η Α.Ε Μαύρου Αετού/Ολυμπιαδά της οποίας και επικράτησε με 1-0 στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Με αυτή την νίκη η ομάδα της Παλαιάς Κοκκινιάς εδραιώνεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και συνεχίζει να προκαλεί αίσθηση με τις φετινές της εμφανίσεις.

Στα αγωνιστικά το ματς ήταν πολύ δυνατό με εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα κάτι το οποίο μαρτυράνε και τις δύο κόκκινες κάρτες που δέχτηκαν οι Σαμλίδης στο 87'(απευθείας κόκκινη) για τους γηπεδούχους και Ράμα στο 79' (δεύτερη κίτρινη) και φαινότανε από την αρχή ότι όποιος βάλει το γκολ θα είναι και ο νικητής , κάτι που κατάφεραν οι ''κυανόλευκοι'' με τον Τερόλη στο 40'.Από την μεριά των νικητών μας μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Καραβά κ.Βαγγέλης Βρεκούσης.

<< Άλλο ένα παιχνίδι που καταφέραμε να δείξουμε χαραχτήρα έμπειρης ομάδας που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι το ματς ήταν κακό ποιοτικά και από τις δύο ομάδες , χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.
Ήταν καθαρά ένα δυνατό ματς με ένταση.Οι αντίπαλοι μας είναι μια ομάδα με πολλές επιτυχίες και εμπειρίες τα τελευταία χρόνια και πάντα ξεκινάει με φιλοδοξίες και στόχους.
Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς μιας και είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία.
Έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας από την αρχή της χρονιάς και είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουμε μια υπέροχη τριετία που δύσκολα μπορεί κάποιος να συναντήσει τα τελευταία χρόνια , αν αναλογιστεί πως ξεκινήσαμε αυτή τη διαδρομή από την Γ' Πειραιά.
Μας μένουν πέντε σημαντικά παιχνίδια που θα ορίσουν την τύχη πολλών.
Η ιστορία μας αλλά και το ρόστερ που διαθέτουμε αυτή τη στιγμή μας επιτρέπει να λέμε ότι θα πάμε για το απόλυτο.
Πιστεύουμε στον προπονητή μας Γιώργο Μοδινό , τους ποδοσφαιριστές μας και όλοι μαζί ενωμένοι θα χτυπήσουμε όλα τα εναπομείναντα ματς.
Καλούμε τον κόσμο της Παλαιάς Κοκκινιάς να έρθει κοντά στην ομάδα.
Ή Π.ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ Π.ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ..ΜΙΑ ΠΟΛΗ..ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ..ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ...ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 89 ΧΡΟΝΩΝ.. >>

Α.Ε Μαύρου Αετού/Ολυμπιάδα : Μπογράκος , Καρασάββας , Μπένα , Σαμλίδης , Βιδάλης , Μαντούβαλος , Τόρρα , Μεγαλοοικονόμου , Ανδρεαδάκης (49' Λέντι) , Μπάχα , Καμμένος

Καραβάς : Μώττος , Καραγιάννης , Χουχούλης (73' Κασάρα) , Τερόλης , Αναγνωστόπουλος , Κοτζαπαναγιώτης (80' Μαλίκας) , Σταφσουλάι , Μπιλιμπασί , Ράμα , Γεωργίου (80' Γονατάς) , Ρηγούτσος
 
Top