του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα των Φιλάθλων, ρίχνοντας ευθεία βέλη προς την διαιτησία του κ.Λυτρίβη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανφαληρικό.

''Η ομάδα μας αν και στάθηκε αξιοπρεπώς και είχε το πάνω χέρι καθόλη την διάρκεια του αγώνα, ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά απο τον Πανφαληρικό. 

Βασικός συντελεστής της ήττας είναι ο διαιτητής Λυτρίβης, ο οποίος απο το 70' και μέχρι την λήξη, έβαζε συνεχώς τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή μας με ανύπαρτκτα φάουλ, ενώ στην φάση που η ομάδα μας δέχετε το πρώτο γκολ στο 85', είχε προηγηθεί καταφανέστατο φάουλ στον παίκτη μας Κουτσουράκη λίγο έξω απο την μεγάλη, με τον διαιτητή να βρίσκεται πολύ κοντά στην φάση, να μην υποδεικνύει και στην εξέλιξη της να γίνεται το 1-0.

Θέλοντας να επιστήσουμε την προσοχή και για τα επόμενα κρίσιμα μάτς που έρχονται καταθέσαμε επιστολή διαμαρτυρίας προς την ΕΠΣΠ για την συγκεκριμένη διαιτησία, όπως επίσης ζητάμε και την εξαίρεση του Λυτρίβη απο τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

Τέλος να επισημάνουμε οτι τέτοιες διαιτησίες, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, έτσι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος απο την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία''. 
 
Top