Ενώπιων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον αναπτήρα που πέταξαν οι οπαδοί του στον Κουλιμπαλί στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά των «ερυθρόλευκων», που είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών από την πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας για το αδίκημα, ποινή που μετατράπηκε σε πρόστιμο. 

Η πειθαρχική επιτροπή, είχε υποστηρίξει πως δε μπορεί να βγάλει απόφαση με βάση το βίντεο, παρέπεμψε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, ο οποίος αποφάσισε σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» να δικαστούν ξανά. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο κ. Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., νομίμως εκπροσωπούμενης για γεγονότα που σημειώθηκαν στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΟ Πλατανιάς - ΠΑΕ Ολυμπιακός, που έγινε στις 18-01-2016, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League. Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ. 3 περ. Β’ στοιχ. ε΄ και ζ’, 7 περ. γ' του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Πηγή: sport-fm.gr
 
Top