Του Βασίλη Μπέση...

Τις εφτά συνεχόμενες αγωνιστικές δίχως ήττες και σε συνδυασμό με μεγάλα αποτελέσματα έφτασε αισίως ο Ιωνικός και σίγουρα αυτό το σημαντικό σερί δεν είναι θέμα τύχης , αλλά της σκληρής δουλειάς που γίνετε σε όλα τα επίπεδα στις τάξεις των ''μπλέ''.

Η πρόσληψη του κ.Χατζηαλέξη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου φάνηκε ότι ήταν καθ' όλα σωστή καθώς η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει πολύ καλά αποτελέσματα κάτι που έλλειπε στον πρώτο γύρο από την ιστορική ομάδα της Νεάπολης.

Βέβαια σε όλο αυτό το θετικό κλίμα που επικρατεί έχουν συνεισφέρει στα μέγιστα και οι νέοι παίκτες που ήρθαν στον σύλλογο κατά τη διάρκεια των χειμερινών μεταγραφών. 

Αναμφισβήτητα ο ερχομός των Μαυρουδή , Ανδιανόπουλου , Δημακάκου , Πουλάκη , Σάμιου , Σιαννή , Αργυρίου και Μουτζούρη έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα και με το σωστό ''πάντρεμα'' που έγινε με τον νέο προπονητή άπαντες στο ''κυανόλευκο'' στρατόπεδο βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζουν σε ακόμα καλύτερες μέρες παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και σημαντικές αποχωρήσεις όπως είναι αυτές των Ντούλια , Τσακίρη και Σάμαρη. 

Αύριο 20/3 ο Ιωνικός δίνει ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι με αντίπαλο την Γλυφάδα εκτός έδρας και το μόνο αποτέλεσμα που συζητούν οι Νικαιώτες είναι η νίκη που θα τους απομακρύνει ακόμα περισσότερο από τις θέσεις του υποβιβασμού.
 
Top