του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου

Eυχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσαν οι διοικούντες του ΟΦΗ για να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που παρευρέθη στο ''Γεντι Κουλέ'' στον αγώνα με τον Ιάλυσο.

''Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την υποδειγματική παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό Ρόδου στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Παρά το άτυχο αποτέλεσμα, οι περίπου 5 χιλιάδες φίλαθλοι που έδωσαν το παρόν στο γήπεδο μας, χειροκρότησαν τους παίκτες μας και εκτίμησαν την προσπάθεια που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο, για την επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος και παρά τις προκλήσεις στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Αυτό θέλουμε και αυτό επιθυμούμε και στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδο μας μέχρι το τέλος. 

Μια ατμόσφαιρα που ζηλεύουν όχι μόνο ομάδες της Γ Εθνικής, αλλά και ομάδες Σούπερ Λίγκ.Ένα γεμάτο γήπεδο, που θα υπενθυμίζει σε φίλους και αντίπαλους, το πόσο ξένη είναι αυτή η κατηγορία για το μέγεθος του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει το πιο γνήσιο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει την μεγάλη του ιστορία.

Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στα 9 επόμενα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Εννέα τελικούς στους οποίους θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο!

Κόσμος, παίκτες και διοίκηση θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μέχρι το τέλος και πιστεύουμε ακράδαντα ότι στις 15 Μαίου εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίζουμε''.
 
Top