Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις που έκανε ο Ζάιρο και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες. Υψηλή ένταση στην προπόνηση της Παρασκευής. 

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας. 

Ο Τέρι Αντόνις έκανε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης, ενώ οι Γκόικο Τσίμιροτ, Δημήτρης Χατζηισαΐας συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Γιάννης Μυστακίδης έμειναν στο γυμναστήριο για θεραπεία. 

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση και το… μενού είχε και πολύ ποδόσφαιρο. Πέρα από παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής σε μικρό χώρο με μπόλικο πρεσινγκ, το ασκησιολόγιο είχε επιθετική κι αμυντική λειτουργία σε καταστάσεις επίθεσης 4 εναντίον 3 και αγώνα συγκεκριμένου στόχου με δύο ομάδες και τέσσερις εστίες. 

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ζάιρο. Η μαγνητική ήταν καθαρή, αλλά επειδή διαπιστώθηκε επιβάρυνση στην κατάστασή του στο σημείο του παλιού του τραυματισμού, τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ρίσκο να παρουσιάσει νέο πρόβλημα. 

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Κρίστιαν Κούστα, Γιώργος Κτιστόπουλος, Αριστείδης Παναγιωτίδης από την Κ20. Το Σάββατο (26.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας. 

πηγή sport fm


 
Top