Όσο απίθανο και αν ακούγεται, η «AS» αποκαλύπτει την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να ασχοληθεί με την περίπτωση του αστέρα της Άρσεναλ, Μεσούτ Εζίλ! Θετικός για την επιστροφή του στην Ισπανία ο Γερμανός!

Το γεγονός ότι ο Μεσούτ Εζίλ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρα του στην Άρσεναλ, μετά την μεταγραφή του σε αυτή από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 201, δεν έχει περάσει αδιάφορο στη Μπαρτσελόνα.

Την ώρα λοιπόν που οι «μπλαουγκράνα» είναι έτοιμοι να προσφέρουν ανταλλάγματα στους «κανονιέρηδες» ώστε να μειώσουν το κόστος ενός πιθανού «deal», η ισπανική εφημερίδα «AS», αποκαλύπτει παράλληλα την πρόθεση του Γερμανού άσου να επιστρέψει στην Ισπανία.

Κάτι τέτοιο βέβαια παραείναι... ουτοπικό, από τη στιγμή κιόλας που η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβλέψει να προσθέσει αρκετές ρήτρες στο συμβόλαιο της συμφωνίας της με την Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η «Βασίλισσα» έχει τον πρώτο λόγο στο να απορρίψει οποιαδήποτε πρόταση, ενώ έχει το δικαίωμα να καταθέσει το ίδιο χρηματικό ποσό με αυτό που μπορεί να προσφέρει η Μπαρτσελόνα. Το γεγονός βέβαια ότι οι «μερένχες» έχουν απαγόρευση μεταγραφών από τη FIFA, αλλάζει κάπως τις ισορροπίες...

πηγη england 365
 
Top