Καυστικά σχολίασε η ΑΕΚ το φιάσκο της συνάντησης των «μεγάλων» με τον Κοντονή. Η «Ένωση» τονίζει ότι δεν την ενδιαφέρει η επικοινωνία, αλλά η ουσία που είναι η κάθαρση της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. 

Επίσημη θέση για τη ματαίωση της συνάντηση των «μεγάλων» με τον Σταύρο Κοντονή πήρε η ΑΕΚ. 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ σημειώνει ότι δεν την ενδιαφέρει η επικοινωνία, αλλά η ουσία και χαρακτήρισε ως τέτοια την πάταξη της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Σημείωσε εξάλλου ότι αυτή ήταν πάγια θέση της από την αρχή της σεζόν και επανέλαβε ότι είναι έτοιμη να ηγηθεί της προσπάθειας για κάθαρση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ 

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει σταθερή θέση πριν ακόμα από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο της διαφθοράς των θεσμικών του οργάνων δεν πάει άλλο. 

Αποδεχτήκαμε την ατζέντα του κ. Κοντονή για αλλαγές στην ΕΠΟ, στην ΚΕΔ, στη Super League. Για αυτό το λόγο θα πηγαίναμε και όχι για να γνωριστούμε μεταξύ μας. Προκειμένου να δρομολογήσουμε όλες τις απαραίτητες αλλαγές για να ξεκολλήσει το ποδόσφαιρό μας από το σημερινό του τέλμα. 

Δεν μας ενδιαφέρει η επικοινωνία. Μας ενδιαφέρει η ουσία. Η ΑΕΚ είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμη για να αναλάβει πρωταρχικό ρόλο για μία νέα, “καθαρή” σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρo».

πηγή sport fm
 
Top